Vi Tilbyder

 

C.O.Olver udfører el opgaver for både private og virksomheder.
Vores kompetencer spænder lige fra almindelig elinstallation til intelligente installationer i store kontorbygninger. Vi påtager os gerne jobbet som totalleverandør.

Vores tværfaglige kompetencer gør os i stand til at tilbyde dig den nødvendige fleksibilitet der måtte være i opgaven. Det betyder, at ingen udfordring hverken er for stor eller for lille.

Vi har solidt branchekendskab og en bred faglig viden, som gør det muligt for os at løse enhver elinstallationsopgave, som du måtte stå overfor for. Vi sikrer samtidig en høj kvalitet af vores arbejde og dét til sammen gør os til en stærk og foretrukken samarbejdspartner.
Som el-installationsvirksomhed har vi valgt at fokusere på en bred faglig viden og et solidt branchekendskab.

Vi rådgiver og leverer kvalificerede totalløsninger inden for teknisk-installation, KNX, IHC, Fiberinstallationer, brandinstallation, dataopsamling, automation, tele-data, og naturligvis, almindelige el installationer.

_______________________________________________________________________________________________

GARANTIORDNING

TEKNIQ repræsenterer 2.800 tekniske installatører og er den fjerdestørste erhvervs- og arbejdsgiverorganisation i Danmark.

Via vores medlemsskab af TEKNIQ har vores kunder adgang til et Ankenævn og en garantiordning. Ankenævnets formål er at medvirke til en nem, hurtig og billig løsning af eventuelle uoverensstemmelser mellem private forbrugere og medlemmer i TEKNIQ. Formålet med garantiordningen er, at en eventuel klage aldrig er forgæves. Får man eksempelvis medhold i ankenævnet, og er installatøren i mellemtiden gået konkurs, træder garantiordningen til og dækker tabet.

garanti

________________________________________________________________________________________________________________

Forbrugere skal have oplysning om deres klageadgang.

Fra den 1. Oktober skal forbrugerne have oplysning om, hvilket klageorgan de kan gå til, hvis de har en klage.

Alle medlemmer af TEKNIQ er omfattet af:

Ankenævnet for tekniske installationer
Skanderborgvej 238
8260 Viby J
www.el-vvs-anke.dk