Medarbejdere

Nøglen til at være kvalitetsbevidst er kompetente medarbejdere

Hos C.O.Olver stiller vi krav til, at vores medarbejdere udfører alle opgaver på et højt fagligt niveau. For at efterleve dette tilbydes alle medarbejdere den nødvendige efteruddannelse og oplæring. At være medarbejder hos C.O.Olver betyder derfor, at kvalitet sættes i højsædet og at vejledning om opgavens faglige karakter er i fokus.

Et at de tiltag vi gør, for at vores medarbejdere har den nødvendige kompetence, er årlige medarbejderudviklingssamtaler. Ved samtalen registreres de tillærte kompetencer og det individuelle efteruddannelsesforløb planlægges. Dette giver virksomheden et overskueligt kompetenceregnskab og medarbejderen en fortsat udviklingsmulighed. Et overblik over virksomhedens kompetencer betyder, at vi altid har den rigtige medarbejder til at løse en specifik opgave.

For at sikre at alle vore kunder kan forvente den samme kvalitetsbevidste opgaveløsning, modtager alle medarbejdere løbende uddannelse i kvalitets- og miljøforståelse. Alle medarbejdere er derfor fortrolige med virksomhedens kvalitets- og miljømålsætning – og efterlever dem i deres daglige arbejde.

 


Rasmus Handberg

Elektriker

Allan Lemming

Elektriker
21489929


Henrik Mathiasen

Elektriker / Tillidsrepræsentant
40328736
hm@coolver.dk

Mikkel H. Hansen

Elektriker


Oscar Reeh

Elektriker

Noel Milling Petersen

Lærling


Lukas Christoffersen

Elektriker
28931139

Peter Rundstrøm

Elektriker
23608472


Mohammad Ali

Lærling