Medarbejdere

Nøglen til at være kvalitetsbevidst er kompetente medarbejdere

Hos C.O.Olver stiller vi krav til, at vores medarbejdere udfører alle opgaver på et højt fagligt niveau. For at efterleve dette tilbydes alle medarbejdere den nødvendige efteruddannelse og oplæring. At være medarbejder hos C.O.Olver betyder derfor, at kvalitet sættes i højsædet og at vejledning om opgavens faglige karakter er i fokus.

Et at de tiltag vi gør, for at vores medarbejdere har den nødvendige kompetence, er årlige medarbejderudviklingssamtaler. Ved samtalen registreres de tillærte kompetencer og det individuelle efteruddannelsesforløb planlægges. Dette giver virksomheden et overskueligt kompetenceregnskab og medarbejderen en fortsat udviklingsmulighed. Et overblik over virksomhedens kompetencer betyder, at vi altid har den rigtige medarbejder til at løse en specifik opgave.

For at sikre at alle vore kunder kan forvente den samme kvalitetsbevidste opgaveløsning, modtager alle medarbejdere løbende uddannelse i kvalitets- og miljøforståelse. Alle medarbejdere er derfor fortrolige med virksomhedens kvalitets- og miljømålsætning – og efterlever dem i deres daglige arbejde.

 


Bent Hougaard

Elektriker

Allan Lemming

Elektriker
21489929


Henrik Mathiasen

Elektriker / Tillidsrepræsentant
40328736
hm@coolver.dk

Bjarne Mørk

Elektriker
40463115
bm@coolver.dk


Robert Nielsen

Elektriker
21686168
rn@coolver.dk

Mahir Okutan

Elektriker


Mark Rasmussen

Elektriker
61203283
mr@coolver.dk

Steen Teglers

Elektriker / Webmaster
20678596
st@coolver.dk


Mikkel H. Hansen

Elektriker

Oscar Reeh

Elektriker


Lukas Christoffersen

Elektriker
28931139

Peter Rundstrøm

Elektriker
23608472


Frederik Havmøller

Lærling